Forside » Shopping » Butikker » Dressmagasinet

Dressmagasinet

Dressmagasinet er Egersunds eneste merkevarebutikk bare for menn. Vi fører kun kjente merkevarer.

Dressmagasinet ble etablert i 1932 av den kjente Haugesunds jøden Moritz Rabinowitz. Dermed har det vært solgt klær til menn fra disse lokalene i tiår. Det er ikke få Dalbuer som har gått ut fra disse lokalene med sin første jeans eller dress. Dette er noe som gjør oss på Dressmagasinet både ydmyke og stolte. Derfor er kvalitet i alle ledd viktig for oss. Personlig service har førsteprioritet, samtidig som vi alltid har som mål å samarbeide med kjente merkevarer. Dette er noe av årsaken til at du hos oss vil finne produkter fra f.eks. Harris Tweed, som en av 2 – 3 steder i Norge. Du vil også derfor finne kjente merkevarer som; Gant, Barbour, , Lee, Wrangler, Uber, Ellesse, Ricco Vero, Frislid for å nevne noen.
Personlig service og god produkt kunnskap er noe av det vi setter fremst for at du skal få en god opplevelse når du handler hos oss på Dressmagasinet i Elvegaten 5.

Click & collect

Vi fører et utvalg med basisvarer som dekker de fleste grunnleggende behov.

Velg vare og antall, så ligger det klart til deg når du kommer innom. Raskt og enkelt: aldri mer utvaskede t-skorter eller sokker med hull!

Click & Collect er et tilbud for alle som ønsker å holde klesskapet oppdatert og i orden. Du reserverer varen på nett og kommer innom innen 2 virkedager for henting og betaling.

Mandag: 10:00 – 17:00
Tirsdag: 10:00 – 17:00
Onsdag: 10:00 – 17:00
Torsdag: 10:00 – 18:00
Fredag: 10:00 – 17:00
Lørdag: 10:00 – 15:00

Gå til nettside

Følg oss på:
Facebook

Adresse: Elvegaten 5