Forside » Shopping » Butikker » Egersund Chokoladefabrik & Co

Egersund Chokoladefabrik & Co

Egersund Chokoladefabrik & Co er en sjokoladefabrikk med butikkutsalg, kurs og omvisninger.

Hele konseptet «Egersund Chokoladefabrik & Co» startet som en idè, en drøm, en slags film der vi så for oss bestyrerinden spilte hovedrollen i driften av sjokoladefabrikk med butikkutsalg i den gamle bydelen Hauen i Egersund sentrum.

Det handlet om «den gode følelsen», å komme hit skal gjøre noe med deg, den eventyraktige opplevelsen. Humor er også en viktig ingrediens som er innbakt i opplevelsen. En destinasjon i hjertet av Egersund, en delikatesse med en liten bit av Egersund.

Over 800 andelshavere har støttet prosjektet og vi feirer deres velvillighet en gang i året. Hver sommer arrangeres det en Generalforsamling, eller Hagefest, vi foretrekker Hagefest, der overskuddet bokstavelig talt blir spist opp.

Tiltaket skal styrke byens identitet og skape humør og gode følelser! Pådrivere for ideen har spesielt vært Johan Aakre, Henrik Einar Seglem og Kari Robertson Arntsen. De utgjorde interimstyret frem til første generalforsamling.

PRODUKSJONEN

Det ypperste av Belgisk sjokolade fylles med de beste lokale ingrediensene. Du finner sjokolade med naturlige smaker som bringebær, jordbær, nøtter, appelsin og klassiske favoritter fra Berentsens Brygghus.
Ta med hjem, gled noen du er glad i eller nyt med en kopp kaffe i vår historiske bakgård – sjokoladepausen du fortjener.

SJOKOLADEKURS

Egersund Chokoladefabrik & Co organiserer også kurs i sjokoladelaging.

Mandag: 9:00 – 16:00
Tirsdag: 9:00 – 16:00
Onsdag: 9:00 – 16:00
Torsdag: 9:00 – 16:00
Fredag: 9:00 – 16:00
Lørdag: 10:00 – 15:00

Gå til nettside

Følg oss på:
Facebook

Adresse: Storgaten 36