Forside » Shopping » Butikker » Under Tøyet

Under Tøyet

Under Tøyet er en spesialforretning med fokus på undertøy, bh, badetøy, nattøy til kvinner. Vår styrke er personlig service og godt utvalg.

Under Tøyet skal være butikken der alle våre kunder skal kjenne seg ivaretatte uavhengig av alder og kropp. Visste du at undesøkelser viser at opptil 70% av norske kvinner bruker feil størrelse på sin BH? Det vil vi gjøre noe med, og hos oss på Under Tøyet får du skikkelig hjelp til å bli blant dem som nyter gleden av en BH, sports BH eller bikini som sitter godt og passer nettopp din kropp og din fasong. Det finnes noe for de fleste, og vår glede består i å finne akkurat det produktet som blir supert til nettopp deg.

Hos oss elsker vi å være i kontakt med andre mennesker, lytte til dine behov, forsøke å oppmuntre etter beste evne (om det trengs) og skape en god stemning rundt det å finne seg godt undertøy. Vi vil gjøre vårt ytterste for deg, og håpet er at du skal gå ut døra med et smil om munnen og være fornøyd. Vi er engasjerte og oppriktig interesserte i å bistå nettopp deg. tillegg til å tilby et godt utvalg i BH og badetøy, så har vi litt annet kjekt. Nevner blant annet:

BH, Undertøy, Bikini, Badedrakter, Sports BH, Nattkjoler og nattøy, Morgenkåper og badekåper, Underskjørt og underkjoler, Topper og singlet til å ha under tøyet, Sokker og annet tilbehør.

Velkommen innom.

Åpningstider:

Mandag: 10:00 – 17:00
Tirsdag: 10:00 – 17:00
Onsdag: 10:00 – 17:00
Torsdag: 10:00 – 18:00
Fredag: 10:00 – 17:00
Lørdag: 10:00 – 15:00

Gå til nettside

Følg oss på:
Facebook

Adresse: Storgaten 42