Forside » Hva skjer » Aktivitetskalender » Whiskysmaking

Whiskysmaking

Når og hvor

Tid og dato:
  • onsdag, 03. juli : 17:00

Velkommen til «Vardberg Whisky tour»

Under Jernbaneveien produseres og lagres tønnene med Vardberg Whisky. På denne omvisningen får du et innblikk i håndverket som kreves for å lage Vardberg Whisky, og hva som er viktig for å modne whiskyen riktig. Det blir også en guidet smaking, hvor man får oppleve flere av våre whiskyer fra fatlageret.

Vardberg Whisky Tour

Vi tar i mot deg på Smakssenteret under Jernbaneveien, og du blir ønsket velkommen med et glass kald, lokalprodusert øl. Denne nytes mens vi forteller historien om hvorfor Vardberg har fått navnet den har, før vi går inn i Whiskyhallen og utforsker produksjonen og prosessene som gjør Vardberg Whisky unik. Historiefortellingen fortsetter, og gir et innblikk i modning og fatlagring, samt vi byr på en liten overraskelse.

Turen går tilbake til Smakssenteret, hvor vi guider deg gjennom en smaking og opplevelse av tre typer Vardberg Whisky.

Praktisk informasjon:
20-års aldersgrense.

Annet:
Vi har plass til opptil 50 personer i Smakssenteret for omvisning og smaking, og kan også tilby nydelig mat til en helaften. Dette er populært blant firma, som team building, foreninger og lag, eller vennegjenger. Forespørsler for 12 personer eller fler, kontakt oss på booking@berentsens.no.