Kategorier
Ukategorisert

Åpning av julegatene fredag 20. november

Forside » Aktuelt » Åpning av julegatene fredag 20. november

Velkommen til åpning av julegatene

Vi tenner julelysene fredag 20. november, kl 18:00 – langåpent i sentrum til 22:00.

Julebyen 2020 åpner med tenning av julegatene fredag 20. november, kl 18:00. Butikkene og gatene er pyntet til jul og julestemning i hele desember. Ta juleturen til Egersund, vi lover et knippe av fine opplevelser, underholdning, inspirasjon og glede. Sammen med de du har kjær.

Norges fineste julegate?

I kjent Askepott-stil blir Egersund forvandlet til Norges vakreste Juleby. En oase av opplevelser, dufter og smaker. Alt for at du skal komme i den rette julestemningen. I år blir det enda mer julepynt i gatene og i butikkene, og du kan være med å kåre det fineste julevinduet av dem alle. Butikkene i Egersund er kjent for sin gode service og intime stemning. I år har de lagt seg ekstra i selen, og gleder seg til å vise seg frem fra sin aller beste side.

– Vi har allerede en flott gågate, og nå har vi fått eksperthjelp til å pynte, belyse og dekorere hele gågaten, og resultatet må bare oppleves. Fra jul i Skomakergata til jul i gågata. Dekora- tørene har tatt turen innom hver eneste butikkeier og sammen har de blitt enige om hva som kler butikken best. Målet er å løfte sentrumsbutikkene slik at Egersund blir Norges fineste julegate, forteller en engasjert daglig leder i Egersund i Sentrum, Vidar Nesheim.

Glade og velvillige barn og ungdommer skal bidra til at Julebyen Egersund blir en magisk opplevelse i år også. Dalane videregående skole har tatt utfordringen på strak arm om å lage en stor, hemmelig og gøyal juledekorasjon. Vi får jo aldri nok av hemmeligheter i denne måneden, vi røper allikevel at juleverksted blir én av de mange aktivitetene. De forventnings- fulle barna fra barnehagene skal pynte juletrær som vanlig, men med mye mer lys og flottere enn noen gang. For det har de lovet. Med julestjerner i blikket.

Velkommen til trehusbyen, kulturbyen, den koselige småbyen. Velkommen til Julebyen!

Jul i Egersund er den koselige atmosfæren, de gode luktene, lydene og smakene. I akkurat passe tempo møtes vi for å ha opplevelser sammen, og for å gjøre nyttige ærend. I Julebyen finner du alt du trenger til innkjøp, gaver og opplevelser.

Vi garanterer ekte julestemning. Koselige butikker, god service, hyggelige mennesker og inkluderende møteplasser kjennetegner Julebyen Egersund. Her finner du små og koselige nisjebutikker, spesialbutikker, flotte senterbutikker, mat og drikke for enhver smak.

Du er herved invitert!