Forside » Hva skjer » Aktivitetskalender » ÅPENT HUS i Sangerlosjen

ÅPENT HUS i Sangerlosjen

Når og hvor

Tid og dato:
  • lørdag, 19. november : 12.00

ÅPENT HUS LØRDAG DEN 19.11.2022

Vi gleder oss til å vise frem Byens Storstue, og håper så mange som mulig kommer innom på en kopp kaffe og vafler mellom klokken 12:00 og 16:00. Om kvelden har vi åpningsfest som også er åpen for alle som har lyst! Da serverer vi litt å bite i, og selger forfriskninger.
På dagen blir det underholdning med sang både fra egne krefter og venner i andre lag og foreninger. Om kvelden kan det fort bli høy allsangfaktor når husbandet drar i gang kjente hits fra flere tiår.

På dagtid vandrer gjestene våre fritt rundt i hele Sangerlosjen, fra Elvestrøms rederikontor (i det gamle kjøkkenet) via Bellmannstuen (den lille salen hvor Godtemplarlosjens yngre garde i hvert fall holdt møtene sine) til Mesaninen hvor Damenes da capo og The Husband har sine øvelser og ned i kjellerens dunkle gjemmer.
I hovedsalen kan man når som helst sette seg ned og beskue bildekavalkade som kontinuerlig ruller over et stort lerret, mens man nyter en kopp kaffe og en vaffel gratis servert av en hyggelig sangerbror. Barna har man da allerede sendt ut på en spennende skattejakt med Geirulf sjørøver.
Noen tidsbestemte innslag blir det også:
Hver hele time, cirka, gir Egersunds Mandssangforenings formand Alf Sverre Feyling Andersen en kort orientering om Sangerlosjen, fra vi overtok lokalene og hva som er gjort frem til i dag, samt hvordan vi ser for oss bruken av lokalene i dag og i fremtiden.

Kl. 12:30 Team fra Misjonshuset synger
Kl. 13:00 Elever ved Egersund Kulturskole synger
Kl. 13:30 Chorus Egersund synger
Kl. 14:00 Offisiell åpning av Sangerlosjen ved Abram Kjell Sørdal. Egersunds Mandssangforening synger.
Kl. 15:00 The Husband gir smakebiter på kveldens repertoar.
Solister: Sveinung Stapnes, Bjørn Larsen, Gunnar Lind, Erik Ludvigsen.

Vi håper mange av de voksne også vil bli med oss klokken 18:00 på åpningsfesten som også har gratis inngang. Vi serverer en varmrett til alle som kommer. Det blir salg av forfriskninger i Bellmanstuen, og underholdning både i form av lystig korsang og kjente hits fra The Husband.

Alle er hjertelig velkomne!