Forside » Hva skjer » Aktivitetskalender » Åpning av kunstutstilling ‘Imens vi venter’

Åpning av kunstutstilling ‘Imens vi venter’

Når og hvor

Tid og dato:
  • fredag, 26. juni : 17:00
  • fredag, 26. juni : 19.00

Velkommen til åpning av kunstutstilling med billedkunstner Damian Vega! (påmelding)

På grunn av situasjonen med corona, er årets planlagte utstilling ved Egersund Fayansemuseum blitt utsatt til 2021. I mellomtiden tilpasser vi oss og nedskalerer. ”Imens vi venter” er en forstudie til neste års utstilling og består av et sett utvalgte arbeider inspirert av tidligere produksjon ved Egersund Fayancefabrik. Kjente motiver, former og mønstre gjengis her i nye fargerike utgaver. Arbeidene vises i museets foaje og er en salgsutstilling.

Av smittevernhensyn vil vi gjennomføre en lukket åpning av årets utstilling i to omganger, kl. 17.00 og kl. 19.00. Det vil være plass til 20 personer på hvert arrangement. Påmelding skjer på e-post til marith@dalanefolkemuseum.no

Damian Vega er født i Gijon, Asturias i 1980. Han har sin utdannelse fra Escuela de Arte de Oviedo innen grafikk. Vegas praksis inkluderer grafikk, tegning, utsmykning, animasjon, lydkunst og eksperimentell poesi. De senere år har han fokusert på industrielle landskap, der han har implementert ny teknologi i tradisjonelle trykkemetoder (Vertical, Laboral Art & Industrial Creation Center).

Damian Vega vil være til stede ved begge åpningene.

Foto: Arne Ove Østebrøt