Forside » Hva skjer » Aktivitetskalender » Avduking av kultursti med byhistoriske skilt

Avduking av kultursti med byhistoriske skilt

Når og hvor

Tid og dato:
  • lørdag, 12. september : 12:00

​I begynnelsen av juli ble det satt opp 14 byhistoriske skilt som sammen utgjør en kultursti midt i Egersund sentrum. Mange flotte bilder fra arkivene til Dalane Folkemuseum kan du oppdage langs denne ruta, i tillegg til interessante fakta og kuriositeter du ikke visste om. Kulturstien passer for alle som ønsker en koselig spasertur samtidig som de blir litt bedre kjent med Egersund sentrum.

Offisiell avduking av kultursti med byhistoriske skilt blir 12.september kl 12 i Paviljongen. Kulturstien åpnes ved ordfører, og deretter vil museumdirektør Leif Dybing holde et foredrag. Fremmøtte på arrangementet vil få anledning til å signere baksiden av ett av skiltene. Vi serverer gode gammeldags glaserte epler og brus fra Berentsen. Etter den offisielle delen vil de fremmøtte bli invitert til å ta byvandring på egen hånd og delta i konkurranse.

Arrangementet er et samarbeid mellom Eigersund Næring og Havn og KAKE (Katalysator for kultur i Egersund). Selve prosjektet var gjennomført i samarbeid med Dalane Folkemuseum, Egersund i sentrum, kommunen og huseiere. Grafisk utforming ble gjort av Megabite.

Lanseringen vil være gratis og uten påmelding, men de fremmøtte vil registreres ved inngang iht COVID-19 reglene. Det er satt grense på 50 personer.