Babykino

Når og hvor

Tid og dato:

  SE FILMENE ALLE SNAKKER OM – UTEN Å TENKE PÅ BARNEVAKT!

  Fra og med februar 2020 starter vi opp med ett nytt tilbud i Egersund Kino: BABYKINO!
  Tilbudet er tilrettelagt for de som er i følge med de aller minste, og skal være et prøveprosjekt som varer frem til 1. juni 2020. Kom med sovende eller våkne barn og se film i behagelige omgivelser.

  På babykino er det lov å snakke, hyle, skrike, le og gråte, slik babyer ofte gjør. Vi demper lyd og har mer lys i salen, slik at filmopplevelsen blir tilpasset babyen.

  Babykino avholdes to ganger i måneden dersom ikke annet opplyses på våre nettsider. Vi tilbyr de samme gode filmene som ellers i programmet. Filmene annonseres fortløpende på kinoens hjemmeside og Facebook event.

  Velkommen til en hyggelig formiddag hos oss!

  ***

  Neste film 4. mars kl 12.00

  Sminkekrigen (Like A Boss)

  De to venninnene Mia (Rose Byrne) og Mel (Tiffany Haddish) starter opp et skjønnhetsfirma sammen, til tross for at de er totalt ulike som personer. Gjelden vokser dem raskt over hodet, og de bestemmer seg for å hente inn en tredje partner. Men alle gode ting er ikke alltid tre, spesielt ikke når vedkommende er den pengegriske mogulen Claire Luna (Salma Hayek), som kun ønsker å stjele patentene deres. Ingen midler er for drøye når Mia og Mel går i gang med å vinne firmaet sitt tilbake. Skjønnhetsindustrien er i ferd med å bli skikkelig stygg!