Forside » Hva skjer » Aktivitetskalender » Dag Vagle // Egersound Sessions

Dag Vagle // Egersound Sessions

Når og hvor

Tid og dato:
  • lørdag, 28. november : 18:30
Konseptet «Egersound sessions» er en serie intimkonserter gjennomført i ett av studioets store innspillingsrom. Konsertene gjennomføres med opptil 20 personer (iht. Covid-19 restriksjoner), og tas opp på video. Konsertene strømmes i etterkant, til annonserte tidspunkt. Meld dere gjerne på e-postlisten ved å gå inn på www.egersound.com/sessions.
Billetter til live-eventen håndteres manuelt, og selges via Vipps. Send oss en melding på Egersound Sessions eller e-post til billetter@egersound.com for å kjøpe billetter.
Arrangementene gjennomføres uten servering, er alkoholfrie og har fri aldersgrense. Nødvendige smitteverntiltak i henhold til §13 i Forskrift om smitteverntiltak mv. ved koronautbruddet vil gjennomføres.
Dørene åpnes kl 18:30. Velkommen!
Vi er veldig glade for at Dag Vagle er først ut hos oss!
DAG VAGLE
Dag Vagle er mest kjent som vokalist, gitarist og låtskriver i rockebandet Helldorado, men har i de senere år også vært svært aktiv med Randi Tytingvåg Trio, Wunderkammer, Tres Cojones Rita Eriksen og Janove.
Under eget navn er Dag mer nedpå og lavmælt, og med en slik ubegripelig og gudbenådet stemmeprakt, og med et vell av låter i ermet (ei formidabel blanding av egne låter og gull fra arkivene til Gene Clark, Roy Orbison, Elvis Presley, Townes Van Zandt m.fl.) er det duket for høy ståpelsfaktor og mengder med pur magi. (Egon Holstad)
I 2019 gav han under eget navn ut vinyl-singelen: Johnny’s Song/Rake på TGL Records.