Egersund Sjømatfestival
Når og hvor
- Sted: Grand Hotell Egersund
- Arrangør: Grand Hotell og samarbeidspartnere
- Mer informasjon på arrangementets sider
- fredag, 02. februar
- lørdag, 03. februar
Velkommen til Egersund Sjømatfestival
Fredag 2. og lørdag 3. februar.
Festivalen arrangeres for første gang i februar 2024, og er åpen for alle som er interessert i god mat og drikke. Egersund er en av Norges største fiskerihavner, og festivalen avholdes om vinteren når sjømaten er på sitt beste. Vi lover unike smaksopplevelser med det beste havet har å by på og mye mere.
Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi presentere et rikholdig program med blant annet mat- og drikke messe, lunsj med havets delikatesser og Winemakers dinner. Det blir foredrag med smaking av nydelig sjømat og god drikke i form av vin, øl og sider.
Vi kan blant annet by på:
Fredag 2. februar – Sjømat- og vinlunsj
Fredag 2. februar – Winemakers dinner med Buglioni
Lørdag 3. februar – Mat- og drikkemesse
Lørdag 3. februar – Takeover event med Sabi Omakase/Enso
Foredrag og smakinger
Endelig program og billettsalg legges ut etter hvert som det blir klart.
Se hele programmet og meld deg på her