Forside » Hva skjer » Aktivitetskalender » Hear Me Roar // Egersound Sessions

Hear Me Roar // Egersound Sessions

Når og hvor

Tid og dato:
  • tirsdag, 29. desember : 19:00
Konseptet «Egersound sessions» er en serie intimkonserter gjennomført i ett av studioets store innspillingsrom. Konsertene gjennomføres med opptil 20 personer (iht. Covid-19 restriksjoner), og tas opp på video. Konsertene strømmes i etterkant, til annonserte tidspunkt. Meld dere gjerne på e-postlisten ved å gå inn på www.egersound.com/sessions.
Billetter til live-eventen håndteres manuelt, og selges via Vipps. Send oss en melding på Egersound Sessions eller e-post til billetter@egersound.com for å kjøpe billetter.
Arrangementene gjennomføres uten servering, er alkoholfrie og har fri aldersgrense. Nødvendige smitteverntiltak i henhold til §13 i Forskrift om smitteverntiltak mv. ved koronautbruddet vil gjennomføres.
Dørene åpnes kl 18:30. Velkommen!
HEAR ME ROAR
Bak navnet Hear Me Roar finner du låtskriver, vokalist og gitarist Roar Kopperstad. Den beskjedne mannen med en av – i all beskjedenhet – Norges minst beskjedne stemmer!
I 2019 reiste Hear Me Roar land og strand med musikken fra de ni EP’ene som de produserte, spilte inn og gav ut på eget selskap i 2018. Utgivelsene fikk strålendes tilbakemeldinger:
«For meg er EP-prosjektet til Hear Me Roar årets norske musikkutgivelse(r), uansett format» – musikkbloggen.no
«Det er gull, det han driver med» – Stavanger Aftenblad.
Liker du artister som Ryan Adams, Jeff Buckley, Ben Howard og Neil Young bør du sjekke ut Hear Me Roar.
I det merkelige året 2020 har det vært ganske stille fra Hear Me Roar – men nå kommer det endelig en anledning til å høre han og musikken hans live igjen, sammen med hans faste band bestående av Jørgen Helliesen og Torje Fanebust Ås.