Forside » Hva skjer » Aktivitetskalender » Maria Toresen // Egersound Sessions

Maria Toresen // Egersound Sessions

Når og hvor

Tid og dato:
  • søndag, 27. desember : 19:00
Konseptet «Egersound sessions» er en serie intimkonserter gjennomført i ett av studioets store innspillingsrom. Konsertene gjennomføres med opptil 20 personer (iht. Covid-19 restriksjoner), og tas opp på video. Konsertene strømmes i etterkant, til annonserte tidspunkt. Meld dere gjerne på e-postlisten ved å gå inn på www.egersound.com/sessions.
Billetter til live-eventen håndteres manuelt, og selges via Vipps. Send oss en melding på Egersound Sessions eller e-post til billetter@egersound.com for å kjøpe billetter.
Arrangementene gjennomføres uten servering, er alkoholfrie og har fri aldersgrense. Nødvendige smitteverntiltak i henhold til §13 i Forskrift om smitteverntiltak mv. ved koronautbruddet vil gjennomføres.
Dørene åpnes kl 18:30. Velkommen!
MARIA TORESEN
Stavangerbaserte Maria Toresen debuterte med albumet ”Birds don’t tell” i 2015, og har siden da spilt konserter i bygd og by fra vest til øst.
Sanger på norsk har det også blitt. Som vinner av stipend fra Norsk Viseforum i 2017 ble EP platen ”Alle Små Ting” realisert, med påfølgende viseturné alene med gitaren.
Maria holder seg i singer/songwriter-tradisjonen, der det personlige og ektefølte er i fokus. Med teft for gode melodier og nære tekster har hun markert seg som en dyktig låtskriver.
Konserten spilles i duoformat, sammen med pianist Olaug Mundal. En instrumentering som inviterer til en nær konsertopplevelse.