Forside » Hva skjer » Aktivitetskalender » MungåtScenen: Humle fredag

MungåtScenen: Humle fredag

Når og hvor

Tid og dato:
  • fredag, 18. september : 19:00 - 21:00

Vi gleder oss til fredag 18. september da får vi besøk av Humle!

I løpet av 2019 kom høydepunktene på løpende bånd; to supportkvelder for CC Cowboys på utsolgt Rockefeller, egen konsert på John Dee, Byscenen i Trondheim sammen med Oslo Ess, support for Gyllene Tider og 10.000 mennesker i hjembyen Fredrikstad og i desember hadde han sin første sologig før Smith And Thell på Parkteatret.

Humle debuterte i 2019 med albumet «Alt Er Bra Nå».

«Alt Er Bra Nå» er et personlig ultranærbilde av Humlekjær sin reise de siste ti årene. Med et ærlig og inderlig blikk utforsker han toppene og bunnene av et ungt, men levd liv i en sjangerlek hvor nedstemte og introverte pianoballader avløses av livsbejaende stadion-anthems. Han gjør Fredrikstad til Bruce Springsteens New Jersey, og trer inn i rollen som en gatepoesi- predikant i det ene øyeblikket – før han i det neste ser tilbake på det som har vært og det som aldri ble noe av. Det er nostalgisk, men rastløst. Håpløst og håpefullt på samme tid.

Det viste seg at han skulle trives godt i det akustiske formatet. Høsten 2020 drar han ut på Norges turné hvor han spiller nedstrippa versjoner av låtene fra debut skiva, nye låter og kanskje det dukker opp en cover eller to.

Dørene åpner som normalt kl. 18.00
Konsertstart kl. 19.00
Billetter 120,- ink billettavgift
Kjøpes her: https://mungat.hoopla.no/sales/humle