Forside » Hva skjer » Aktivitetskalender » Reunion med Hovlandskrossen

Reunion med Hovlandskrossen

Når og hvor

Tid og dato:
  • lørdag, 13. august : 19:00
Hovlandskrossen Fuzz og Rytmeensemble var i utgangspunktet et One Night Band, satt sammen for å spille en eneste konsert i Sommerteltet 2021.
Bandet besto da av Trond Dankertsen, Jonas Hovland, Idar Ose, Espen Andersen og Dan Serigstad. Velkjente navn for de fleste i Egersund.
Etter konserten i byteltet ble bandet oppløst og hadde ikke planer om å spille mer sammen, men etter stort press fra både de som var publikum i fjor og de som dessverre ikke fikk med seg konserten i fjor, så har bandet valgt å gjøre en reunionkonsert på et sted hvor de fleste egersundere med sans for svissrull har mange gode minner fra, nemlig Elverhøy.
Bandet består nok en gang av Trond Dankertsen, Jonas Hovland, Idar Ose, Espen Andersen og Dan Serigstad. Mulig det også dukker opp en gjesteartist eller to. 🙂
Bandet har den gode Elverhøystemningen friskt i minnet, og vil gjøre sitt ypperste for å gjenskape denne. Vi skal ikke skryte på oss å være Årets byfest i Egersund, det overlater vi til andre, men vi går for å være en god nummer 2 i år
Billetter finner du på GoTicket.no.