Forside » Hva skjer » Aktivitetskalender » Sjokolade laging

Sjokolade laging

Når og hvor

Tid og dato:
  • lørdag, 08. oktober : fra kl 19
Dette er en enkel produksjon egnet for alle som er interessert i sjokolade. Det er for det meste morsomt, underholdende og ikke-dømmende.
Det beste med denne sjokoladeaktiviteten er at det ikke spiller noen rolle hvordan de ferdige sjokoladene ser ut, men det faktum at gjesten bestemmer kombinasjonen av smaker og også får en følelse av prestasjon. – uansett –
Før vi starter «produksjon», lærer gjestene å håndtere enkel teknikk som kreves for denne produksjonen. Å mestre disse teknikkene er ikke avgjørende.
Vi mener at smaksprøver og testing er de viktigste ingrediensene når en gjør noe sammen.
DETTE ER PRODUKTENE DU VIL LAGE
Sjokoladepletter med presonlig preg (vi praktiserer teknikk med bruk av sprøytepose)
Marsipan dyppet i sjokolade og dekorert (vi praktiserer teknikk for å dyppe og dekorere ved hjelp av verktøy og sprøytepose)
Fylling og pynting av trøfler (runde konfekter)
Enkel kakepynt ( for å imponere ALLE dine venner og familie )
Som enhver god vertinne, vil jeg servere kaffe og te.
Alt du lager vil bli pakket inn for å ta med deg. ( du har også lov til å smake mens du produserer)
Ca 2,5 timer ( grupper over 10 personer, tar litt lenger tid)
Pris kr 525,-
Bestill : event@ecf.no – 95430669
Plass blir kun bekreftet etter VIPSET beløp til 568676 og skriftlig – PM – bekreftelse fra oss