Forside » Hva skjer » Aktivitetskalender » Stand-up på Grand Scene

Stand-up på Grand Scene

Når og hvor

Tid og dato:
  • fredag, 24. juni : 20.00
Standup på Grand Scene 24. juni.
Showet starter 20:00
Billetter (195,- for EARLY BIRDS):
https://melkevikstandup.ticketco.events/no/nb/e/24juni
Raymond Falldalen har en solid dose sjølvironi og gjenkjennelig humor. Han ser på samfunnet rundt seg og tar seg selv hardest. I 2019 sluttet han i trygg jobb og satset alt på å gjøre standup på heltid, og det funka veldig bra! Nå headliner han rundt på flere av de største klubbene i landet, i tillegg til å stadig turnere land og strand, og by og bygd. Han kom til finalen i Stand Up Bergens første Roast-mesterskap, og etterlater seg alltid braklatter der han opptrer. Og i pandemien ble han forfatter av humor-romanen «Fine Nykker Og Et Nakkedrag».
Roy-Arne Johannessen er standupkomiker fra Tromsø som har gjort en rekke standupshow, one-nights-only, vært på turneer og er initiativtaker bak Lunheim standupforening. Han startet sin humorkarriere i Tromsøs rike revymiljø og har holdt på med humor siden 1990. I 2020 satte han opp sitt første soloshow «Bare Mæ» med premiere på hovedscenen på kulturhuset i Tromsø, og høstet masse gode tilbakemeldinger. Med både nord-norsk sjarm og temperatur, får han publikum til å le hvor enn han er i landet.
Kjetil Melkevik, født og overlevd på Hundvåg, og er primus-motor i standupmiljøet i Stavanger. Er nå på sitt 7. år som komiker. Opptrer på alle de største klubbene i landet, inkludert Latter i Oslo. I 2020 hadde han premiere på sitt første soloshow, «Fantomsmerter», som han reiste på turne med til 10 forskjellige byer. Som komiker sparker han i alle retninger, vitsene komme tett, og han har god improvisasjon med publikum. Humoren baseres på hverdagsobservasjoner, onelinere, ordspill, og satire.