Forside » Hva skjer » Aktivitetskalender » THE TIDE IS CHANGING // Ebb & Flow – workshop og performance (UTSATT)

THE TIDE IS CHANGING // Ebb & Flow – workshop og performance (UTSATT)

Når og hvor

Tid og dato:
  • søndag, 26. september : 11.00-15.00
THE TIDE IS CHANGING: Ebb & Flow – workshop, performance og særegen matopplevelse av kunstner Rine Rodin og kok Rune Løyning på Eigerøy Fyr
På søndag d. 22. august har du mulighet til å delta på en heldagsopplevelse, der kunstner Rine Rodin (DK/SV) og kok Rune Løyning inviterer til workshop, performance og en særegen matopplevelse på Eigerøy Fyr.
I kunstprosjektet Ebb and Flow utforsker Rine Rodin hvordan vi forholder oss til hverandre og naturen gjennom samtaler om hekser, månen, tidevannet og mer. Utenfor kysten finnes det et sted hvor det laveste tidevannet på jorda berører Norges bredder. Stedet er et såkalt amfidromisk punkt: en form for nullpunkt i havet hvor tidevannet utligner seg selv. Til alle tider har dette særegne fenomenet påvirket vårt liv langs kysten her.
PROGRAM
Workshop: Vi starter med å gå på en vandretur som ender på en bestemt workshop-lokasjon. Her skal vi jobbe med størrelsesforholdet mellom mennesket og naturen og lage en midlertidig skulptur som lyser i mørket. Workshopen skal dokumenteres med drone.
Performance: I performancen vil Rine Rodin aktivere den tradisjonelle muntlige historiefortellingen. Her vil hun samle lokale historier, som skal fortelles fra vannoverflaten.
Matopplevelse: Vi avslutter programmet med en særlig matopplevelse fra Rune Løyning, som lager en passende meny til tema med lokale råvarer fra havet og området.
Arrangementet passer både barn, unge og voksne.
Antall billetter som legges ut: 27 stk. (Billett må kjøpes på forhånd)
Pris for workshop, performance og lunsj: 360 kr (25 kr. til Hoopla inkludert billett. Kan kun kjøpes på nett)
https://egersund.hoopla.no/sales/644557197
Dette blir kjempegøy! Vi lover en hyggelig opplevelse som du vil huske og god mat 🙂
NB! Ved tilmelding samtykker du til at arrangementet blir dokumentert med foto og drone, som kunstner og arrangør kan publisere i etterkant.