Forside » Hva skjer » Aktivitetskalender » Thomas Seltzer – Kunstig intelligens: Godartet gigahjerne eller destruktiv dødsstjerne?

Thomas Seltzer – Kunstig intelligens: Godartet gigahjerne eller destruktiv dødsstjerne?

Når og hvor

Tid og dato:
  • torsdag, 04. april : 19:00

Kunstig intelligens: Godartet gigahjerne eller destruktiv dødsstjerne. Verden står nå midt oppe i det som antagelig er den største teknologisk revolusjonen noensinne: Kunstig Intelligens.

Oppdag den spennende – og skremmende – verden av kunstig intelligens og utforsk både mulighetene og truslene den utgjør for menneskeheten gjennom et engasjerende og humoristisk foredrag med Thomas Seltzer. Den prisbelønte og folkekjære formidleren tar oss med på en tankevekkende reise, der han utforsker de potensielle konsekvensene av kunstig intelligens på samfunn, hverdag, arbeidsplasser og hva det vil si å være et menneske.I dette foredraget vil du lære om denne teknologien og hvordan den kan forbedre men også true våre liv, og hvilke scenarier som kan oppstå nå som maskinene blir smartere enn oss.Med sitt velkjente glimt i øyet men også en alvorspregete «no bullshit!»-tilnærming vil Thomas også dele ideer om hvordan vi som enkeltindivider og som samfunn kan møte denne altomfattende teknologien og den bekmørke ideologien den er grunnlagt på.